Sparlitt.no
Gurkemeie Max
Tilbyder: Gurkemeie Max

Gurkemeie Max


Naturmedisin gurkemeie for deg som sliter med smerter i kropp og ledd.

Gurkemeie har vært i bruk i flere tusen år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. Nye studier viser at gurkemeie kan virke positiv på en rekke problemer.

Betennelser: Curcumin er sterkt anti-inflammatorisk og et naturlig virkestoff mot betennelse. Forskere tror at små og kroniske betennelser spiller en stor rolle i utviklingen av en rekke sykdommer og tilstander.

Leddplager: Flere studier viser at curcumin har en effekt på symptomer knyttet til leddene, deriblant betennelse. Dette har nok med curcumins anti-inflammatoriske egenskaper å gjøre.

Antioksidanter: Antioksidanter beskytter kroppen mot frie radikaler. Man tror at oksidative skader er en av mekanismene bak aldring og en rekke sykdommer. Curcumin er en potent antioksidant som kan nøytralisere frie radikaler i kroppen og dermed beskytte mot skade og sykdom.

Hjertesykdommer: Curccumin reduserer betennelser og oksidasjon i kroppen – noe som spiller en stor rolle i hjertesykdom. En studie viser at personer som inntok 4 gram gurkemeie hver dag i fem dager før en bypassoperasjon hadde 65% mindre risiko for å oppleve et hjerteinfarkt på sykehuset.

Bra for hjernen: Det er vist at curcumin kan bidra til å øke nivået av et hormon i hjernen. Lave nivåer av dette hormoner er blant annet knyttet til depresjon og Alzheimer syndrom.

Prøv første måneden til halv pris!

TRYKK FOR Å GÅ TIL TILBUDET
Abonnement uten binding.