Sparlitt.no
MetaBurn
Tilbyder: Vitamail

MetaBurn


Få litt hjelp på veien mot vektmålet! MetaBurn er kosttilskuddet som øker kroppens forbrenning på en naturlig og sunn måte. Prøv ut MetaBurn til halv pris i 2 måneder!

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd utviklet for å hjelpe deg med å holde kontroll på blant annet blodsukkernivået. Man finner de fire naturlige virkestoffene chili, grønn te, wakameekstrakt og krom, samt en god dose B-vitaminer.

Grønn te (350 mg)
Grønn te er en "ekte" te som har vært utsatt for meget lite oksidasjon i fremstillingen. Grønn te har lenge vært en populær drikk i østlige land som Kina og Japan, og blir i dag stadig mer populær også i den vestlige verden.

Wakame (200 mg)
Wakame er en spiselig tangart som har vært en del av nordøst-asiatiske kjøkkenet i århundrer. På 1960-tallet begynte populariteten å vokse også i den vestlige verden, og i dag er wakame en populær ingrediens både i matretter og i kosttilskudd.

Chili (50 mg)
Chili er verdens mest brukte krydder, og man antar at om lag to tredjedeler av verdens befolkning bruker krydderet daglig. Chili er svært rik på antioksidanter, som beskytter kroppens celler mot frie radikaler og oksidativt stress.

Krom (100 µg)
Krom er et essensielt mineral som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer i kroppen, og til å opprettholde normale blodsukkernivåer. På denne måten kan krom bidra til å dempe sulten og søtsuget ditt.

B-vitaminer (27 mg)
MetaBurn inneholder rikelige mengder av alle de åtte essensielle B-vitaminene kroppen din trenger: B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotensyre), B6 (pyridoksin), B7 (biotin), B9 (folsyre) og B12 (kobalamin).

Det er dessverre ingen snarveier til den perfekte kroppen. Et sunt kosthold og jevnlig trening er det som må til, men kosttilskuddet MetaBurn er et nyttig verktøy som gjør at du får litt mer ut av hvert steg du tar på veien mot vektmålet.

Akkurat nå får du MetaBurn til halv pris i hele to måneder!

TRYKK FOR Å GÅ TIL TILBUDET
Abonnement uten binding.